Ik heb schulden, en nu?

Schulden (ongeacht hoe hoog) zorgen voor veel onrust en stress! U wordt misschien wel overspoeld met aanmaningen van incassobureaus / deurwaarders of er is zelfs beslag gelegd op uw salaris of inboedel. 

Als u schulden hebt is het verstandig om zo snel mogelijk hulp te zoeken om te voorkomen dat deze hoger worden of de situatie erger wordt (bijvoorbeeld uit huiszetting). Tijdens een gesprek bespreken wij de situatie, maken wij een overzicht van al uw schulden en adviseren wij u. 

Wanneer er alleen betalingsachterstanden zijn, die binnen 6 maanden helemaal kunnen worden betaald, dan zullen wij zo snel mogelijk betalingsregelingen voor u kunnen treffen met de schuldeiser(s).Inkomensbeheer en bewindvoering zijn voor u geschikt. 

Wanneer u voldoende financiële ruimte om de schulden binnen een bepaalde tijd af te lossen dan zouden wij dit ook voor u kunnen op pakken. Wanneer ze niet binnen een reële tijd afgelost kan worden of er is geen financiële ruimte, dan vragen wij schuldhulpverlening aan bij de gemeentelijke kredietbank. Wij begeleiden u tijdens deze hele procedure. Doordat wij al het voorwerk hebben gedaan kan de gemeentelijke kredietbank vrij snel aan de slag. Omdat wij u begeleiden bij het traject zorgt dit voor rust en duidelijkheid. Bewindvoering is voor u geschikt. 

Hebt u schulden waar u zelf niet meer uitkomt? Neem dan contact met ons op voor een gratis advies